Gratis levering til hentesteder - Se våre hentesteder her
helnorsk kvalitet logo

Hvordan få perfekt grillet krydret nakkefilet

Krydret nakkefilet er godt og passer perfekt når du skal ha noe kjapt og godt fra grillen.
Saftig, mør og krydret med grillkrydder.


Her er en enkel veiledning på perfekt grillet nakkefilet:

Slik gjør du:

  1. Bruk en skarp kniv og skjær noen snitt i fettranden på nakkefilet, slik at du unngår at de krøller seg under grilling.
  2. Pensle nakkefilet med litt olje på begge sider.
  3. Grill nakkefilet på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Legg dem til side på indirekte varme når de har fått en fin grillfarge. Pensle eventuelt med en grillsaus eller glaze når det nærmer seg servering.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i “den kalde sonen”.

Server nakkefileter med godt tilbehør, som for eksempel en god salat, en type potet og BBQ-saus.

Kilde: matprat.no