Gratis levering til hentesteder - Se våre hentesteder her
helnorsk kvalitet logo

GRILLEDE PIGWINGS MED ASIATISK KÅLSALAT

Pigwings servert med en asiatisk kålsalat som tilbehør. Dypp dem i en spicy appelsinsaus og nyt. Perfekt til å ta med til parken og grille sammen med vennegjengen.

Ingredienser (4 porsjoner)

Kålsalat

  • 2 dl appelsinmarmelade
  • 4 ss sennep
  • 4 ss honning
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss smør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Kålsalat

  • 0,25 stk finsnittet rødkål
  • 0,5 stk finsnittet nykål
  • 1 stk grovrevet grønt eple
  • 1 stk rødkål i tynne skiver
  • 2 ts finhakket koriander
  • 1 ss rideddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

SLIK GJØR DU

  1. Legg svineknokene i kokende vann med salt. Vannet skal såvidt dekke kjøttet. Bruk en kjele som passer i størrelse til knokene.
  2. Senk temperaturen og la knokene trekke på svak varme (ca. 90 °C i kokevannet) i ca. 3 timer til de er møre og nesten detter fra hverandre. Ta dem opp og tørk dem godt.
  3. Bland sammen alle ingrediensene til appelsindippen og kok opp. La den koke i noen minutter til smøret er smeltet. Smak til med sriracha. Noen liker sausen litt sterkere enn andre.
  4. Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær til en dressing. Krydre med salt og pepper. Bland kål, eple, løk og koriander. Hell dressingen over grønnsakene.
  5. Grill pigwingsene til de har fått en fin farge på begge sider.

Server med kålsalat og appelsindipp.