Inspirasjon
Sylterull
Tid: Over 60 min
Den gode “gammeldagse” sylten er laget av grisehode. Like god blir sylten vi lager av buklist/sideflesk.
Ribbenstek
Tid: Over 60 min
Danskenes berømte flæskesteg er forbildet for denne varianten av skinkestek. Ribbenstek er renskåret ytrefilet med svor, som får kose seg lenge i ovnen sammen med grønnsaker. Dette er en klassiker, og mat du bare må smake!
Julepostei
Tid: Over 60 min
Pateer og posteier skal være rause på ingredienser og smak. Denne posteien er ikke vanskelig å lage.
Ribbe
Tid: Over 60 min
Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren på juleribba blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba.
Gjør deg klar til grillsesongen!
Ingenting slår smaken av godt grillet kjøtt når sommeren kommer.
Hos oss finner du førsteklasses norske svine- og storfeprodukter – perfekt for grillen.
Her finner du en enkel grillguide som hjelper deg å grille kjøttet riktig: saftig, mørt og fullt av smak.
Følg rådene, så blir du grillmester i år!
Hvordan få perfekt grillet krydret nakkefilet
Tid: Under 20 min
Krydret nakkefilet er godt og passer perfekt når du skal ha noe kjapt og godt fra grillen.
Saftig, mør og krydret med grillkrydder.
Her er en enkel veiledning på perfekt grillet nakkefilet:
Ølbraiserte lammeskanker
Tid: Over 60 min
Lammeskank er den nederste delen av lammelåret. Med litt ekstra tid og omsorg forvandles den til en av de møreste og mest smakfulle lammerettene. Og velger du et litt mørkt og kraftig øl, får du er saus du aldri har smakt maken til!
Ribs med grillet mais og bbq-saus
Tid: Over 60 min
Dette er skikkelig momsemat! Rubbet baby back ribs som har kost seg i smokeren eller på grillen i flere timer, slik at kjøttet blir ekstra mørt og løsner lett fra beina. Server den med hjemmelaget BBQ-saus og grillede maiskolber.