Inspirasjon
Hvordan steke den saftigste biffen? Hvordan grille til perfeksjon? Vi gir deg tips, triks og oppskrifter så du kan nyte de beste måltidene med norske kjøttprodukter.
Ølbraiserte lammeskanker
Tid: Over 60 min
Lammeskank er den nederste delen av lammelåret. Med litt ekstra tid og omsorg forvandles den til en av de møreste og mest smakfulle lammerettene. Og velger du et litt mørkt og kraftig øl, får du er saus du aldri har smakt maken til!
Lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker
Tid: 40-60 min
En deilig rosastekt lammecarré med honninglaserte grønnsaker og rødvinssaus er skikkelig kosemat!
Ribs med grillet mais og bbq-saus
Tid: Over 60 min
Dette er skikkelig momsemat! Rubbet baby back ribs som har kost seg i smokeren eller på grillen i flere timer, slik at kjøttet blir ekstra mørt og løsner lett fra beina. Server den med hjemmelaget BBQ-saus og grillede maiskolber.
T-benstek
Tid: Under 20 min
T-benstek er en del av kammen på storfe. Den har et T-lignende bein med mørt kjøtt på begge sider. T-benstek passer ypperlig på grillen, her servert med sopp og hjertesalat som tilbehør.
Få perfekt stekt biff
Alt er så lett når du kan det! En perfekt stekt biff er den enkleste ting i verden å få til - når du først har lært deg det. Vi gir deg rådene til hvordan du skal steke den perfekte biffen!
GRILLEDE PIGWINGS MED ASIATISK KÅLSALAT
Tid: 120 min
Pigwings servert med en asiatisk kålsalat som tilbehør. Dypp dem i en spicy appelsinsaus og nyt. Perfekt til å ta med til parken og grille sammen med vennegjengen.
SUNNERE MARINADER MED KOS
Visste du at en del ferdigmarinader inneholder mye salt og sukker? Dersom du lager din egen marinade har du full kontroll på både innhold og smak. For å gjøre det enkelt for deg har vi laget en huskeregel, KOS, som er alt du trenger for å lage den perfekte marinaden!